12banner1 - Galerie Header
Caută

Catalog general

Ordonare:


Dispozitive de siguranta

Dispozitivele de siguranță tip AQUALARM se montează simplu pe marginea bazinului. Prin intermediul senzorului aflat în bazin sesizează orice mișcare mai însemnată al apei, 24 ore din 24, putând fi evitate astfel accidentele în cazurile în care copii mici cad în piscină. Ca urmare a setărilor inteligente, aparatul nu va declanșa alarma în cazul pornirii sistemului de filtrare sau la aparițiaunor valuri mai însemnate cauzate de condițiile meteo.Aspiratoare subacvatice

Aspiratoarele subacvatice sunt destinate curățirii piscinelor, respectiv îndepărtarea depunerilor de praf de pe fundul și a depunerilor de pe pereții bazinelor.Dusuri,tisnitoare,figurine

Tot pentru dotarea piscinelor pentru copii există dușuri, țășnitori și diverse figurine s de animale, claun sau ciuperci cu apă de diferite dimensiuni destinate creării unei atmospfere cât mai voioase.Paturi de masaj cu aer

     Dispozitivele de masaj cu aer, sunt de regulă confecționate din oțel inoxidabil și au diferite forme în funcție de locul în care se montează și de felul masajului realizat prin intermediul lor.

      Astfel, se pot realiza paturi de masaj cu aer, care se plasează într-o anumită porțiune al bazinului amenajat special în acest scop. Paturile simple sau duble – dacă sunt mai multe – se grupează într-o singură porțiune, locul pentru amplasarea compresoarelor fiind amenajat cât mai aproape de acestea. Cu cât crește distanța dintre paturi și compresoare cu atât se reduce randamentul. Gratare masaj aer 'gheizer'

     Grătarele pentru masaj cu aer se montează în radierul piscinei, în locuri unde adâncimea apei nu depășește 1,40m. La poziționarea dispozitivului se va avea în vedere – ca și în cazul paturilor de masaj cu aer – ca distanța până la compresor să fie cît mai scurtă.

Banchetele de masaj sunt de fapt niște grătare mai lungi care se pot monta atât în radierul bazinului, cât și în banchete special construite în acest scop.

ATENȚIE: 

- Aceste tipuri de dispozitive se pot monta doar în piscine construite din beton armat !

- Toate compresoarele utilizate sunt trifazice.Panouri solare

Aceste sisteme de încălzire pe baza energiei solare sunt alcătuite din elemente de colectare, care asamblate formează un câmp colector.

Colectoarele din polipropilenă absorb energia solară cu pierderi minime, încălzind apa din piscină.

Câmpurile colectoare se montează, de preferință înclinate la  20 - 40º. Câmpurile colectoare se livrează montate pe un suport din cherestea. Structura NU se montează pe acoperișul casei sau pe alte construcții !

Suprafața câmpului colector necesar pentru încălzirea piscinei, este de minim 0,45 din volumul bazinului.

Modulele de captare au dimensiunile de 3000 x 1200 mm = 3,6 m²

Câștigul de energie este de 400 Wh/m², apa din piscină fiind încălzită până la temperatura de 32 - 33º C.

Câmpul colector se racordează la piscină printr-un circuit independent de sistemul de recirculare-filtrare al piscinei. Sistemul este dotat cu racorduri de admisie și refulare al apei din piscină, cu o pompă de recirculare comandat de un dispozitiv de automatizare cu releu termic, ce va comanda pornirea – oprirea, în funcție de temperatura ape din panoul solar.

Distanța maximă dintre câmpul colector și pompa de recirculare al panoului este de 5m, distanță ce se va reduce în cazul în care câmpul colector se va plasa la o înălțime mai mare de 1m de la nivelul solului.

La cote de înălțime mai mare de 2m, panourile solare vor fi montate prin grija și pe răspunderea beneficiarului !

Aceste panouri colectoare solare din material plastic nu trebuie confundate cu panourile solare cu tuburi vidate, utilizarea cărora presupune dotarea sistemului cu schimbător de căldură și realizarea unei automatizări în vederea preluării eventualelor plusuri de energie termică. Pompe de caldura

Sunt aparatele cu cea mai mare valoare COP ( coeficient ce reprezintă raportul dintre energia consumată și căldura produsă ), datorită suprafeței mari de evaporare.

Toate modelele sunt dotate cu schimbătoare de căldură din titan, cu garanție de 15 ani cu o rezistență ridicată la substanțe chimice și electroliți.

Caracteristici principale:

- Menținerea automată a temperaturii reglate. Datorită sistemului AIR Energy care reglează automat instalația prin comanda sistemului de filtrare.

- Monitor de faze. Sistem de siguranță pentru compresor, la căderea unei faze, sau la inversare de faze decuplând automat aparatul.

- Dezghețare automată. Prin pornirea ventilatorului, unitatea dezgheață evaporatorul, astfel fiind posibilă utilizarea aparatului și la temperaturi exterioare scăzute.

- Carcasă compactă. Carcasa compactă din PVC, conferă siguranță și permite utilizarea controlată, fiind rezistent la coroziune și protejat UV.

- Compresor Scroll. Permite o exploatare silențioasă și eficientă.

- Pregătit pentru automatizare. Ușor de conectal la un calculator sau la o baterie de electrovalve.

- Două termostate. Posibilitatea comenzii independente a încălzirii piscinei și al unui bazin de hidromasaj..

- Randament optim, fără îngheț până la temperatura de 5º C.Roboti pentru curatarea piscinei

Sunt aparate automate care pot curăța fundul – unele modele și pereții – bazinelor. Unele tipuri pot memora conturul piscinei, altele pot fi comandate pri telecomandă. Roboții pentru curățarea bazinelor diferă și în funcție de dipul de perii cu care sunt echipate, respectiv pentru beton, bentru mozaic sau pentru material plastic, la fel diferă și în funcție de dimensiunile bazinelor pentru care se pot utiliza.