12banner1 - Galerie Header
Caută

Catalog general - jacuzzi

Ordonare:


Jacuzzi din polipropilena

           BAZINE DE HIDROMASAJ DIN POLIPROPILENĂ

Bazinele de hidromasaj oferite de societatea noastră sunt construite din plăci de polipropilenă, având în general forma circulară, dar în funcție de solicitări ele se pot executa în orice formă.

Bazinele de hidromasaj pot fi construite și dotate cu sisteme de hidromasaj, masaj aer, masaj cervical și masaj pentru tălpi, pentru 2 – 4 – 6 – 8 persoane, sau chiar mai mari.

            Deoarece volumul de apă vehiculat în aceste bazine este în general de peste 3 m³, ele sunt dotate cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, de încălzire prin intermediul încălzitoarelor electrice sau a schimbătoarelor de căldură.

            Prețul de bază al bazinelor se calculează în mod similar ca și în cazul piscinelor din polipropilenă, la care se vor adăuga prețul skimmerului cu setul de 3 duze de recirculare și celelalte componente conform listei de prețuri.Jacuzzi prefabricate

Bazinele de hidromasaj prefabricate sunt realizate din rășini sintetice armate cu fibră de sticlă. Din aceste tipuri de bazine de hidromasaj vă oferim două grupe de produse, bazinele supraterane RON, TYSA, SENA și ELBA, destinate, în special utilizări private, familiale și bazinele RONDA, OLIMPIA, VENECUELA și FORTUNA, cu rigolă perimetrală și care necesită o postare „îngropată”, pentru utilizări publice.

            Bazinele de hidromasaj enumerate mai sus, sunt doar câteva exemple, varieattea tipo-dimensională fiind mult mai mare. Din acest motiv, precum și pentru a vă ajuta să alegeți un bazin de forma, dimensiunile și dotarea cât mai apropiată de dorințele Dvs., vă rugăm să ne contactați.Jacuzzi din beton armat

Bazinele de hidromasaj, la fel ca și piscinele, pot fi construite și din beton armat și finisate cu mozaic de sticlă sau plăci ceramice. Varianta construcției din beton armat se adoptă mai ales în cazurile bazinelor de hidromasaj de dimensiuni mari sau-și forme deosebite destinate de regulă utilizării publice. La fel ca în cazul bazinelor pentru piscine, în structura de beton, în faza de pregătire a armăturilor și cofrajelor se vor monta pisele de trecere pentru duzele de hidromasaj, duzele de aer, duzele de admisie, etc. Deoarece în aceste situații sunt necesare mult mai multe elemente de trecere decât în cazul unei piscine obișnuite, care se montează într-un spațiu relativ restrâns, lucrările vor necesita pricepere și atenție deosebită.

Instalațiile utilizate la aceste tipuri de bazine sunt similare cu cele folosite în cazul celor construite din polipropilenă, cu excepția pieselor de trecere, care vor fi similare celor utilizate la piscinele construite din beton armat.

Având în vedere că aceste bazine, în majoritatea cazirilor, fac parte dintr-un grup de mai multe bazine ( SPA-uri, centre Wellness, etc.), prețurile vor fi calculate pe baza proiectului de execuție și a listelor de utilaje.Sisteme de hidromasaj pentru jacuzzi

Bazinele de hidromasaj din polipropilenă sau beton armat, construite și echipate de societatea noastră sunt echipate cu instalații de hidromasaj și masaj cu aer, montate în banchete de sezut. Bazinele sunt echipate întotdeauna cu instalații pentru un număr par de utilizatori, ( ex. , 2; 4; 6; 8 sau 12 ). În banchete – pentru un utilizator – sunt montate câte o duză de hidromasaj „maxi-jet”, în zona mijlocului, două duze de hidromasaj „mini-jet” în zona omoplaților și câte 4 duze de aer în zona de șezut. Fiecare pereche de banchete este dotată cu câte o supapă de reglaj al aerului. De regulă un set de 4 banchete sunt deservite de o pompă-jet de hidromasaj și un compresor.

Este bine de știut, că în cazul bazinelor de hidromasaj, instalațiile, respectiv pompele de jidromasaj și compresoarele trebuie montate într-un spațiu tehnic aflat în imediata vecinătate al bazinului, cu creșterea distanței dintre bazin și instalații randamentul acestora scade exponențial.Trepte, banchete jacuzzi

Însăși natura acestor tipuri de bazine, presupune dotarea lor cu banchete, acestea fiind elementele în care se montează duzele de hidromasaj și masaj cu aer. De asemenea acest tip de bazine sunt dotate cu trepte pentru ușurarea accesului, scările din inox nefiind uzuale în acest caz.

Banchetele și treptele, în cazul bazinelor din polipropilenă se construiesc tot din polipropilenă, în așa fel încât, să fie cât mai comode și estetice. În cazul bazinelor din beton armat, banchetele și treptele se pot realiza din beton sau din polistiren extrudat.

În cazul bazinelor de hidromasaj prefabricate, cuvele sunt astfel modelate, încât să rezulte banchetele de diferite forme, precum și treptele de acces.Bazine rustice cu apa calda tip ofuro sau finlandeze

      Bazinele rustice sunt realizate din lemn, cu o captuseala din polipropilena. De regula acestea sunt utilizate in aer liber, incalzirea apei fiind realizata prin intermediul unei sobe cu lemne asezate direct in apa.

    La solicitare aceste bazine pot fi dotate cu toate sistemele de hidromasaj, iluminat si filtrare specifice bazinelor jacuzzi, precum si cu dispozitive de incalzire electrice monofazice sau trifazice.

    Dimensiunile bazinelor cu apa calda tip ofuro sunt cuprinse intre diametre de 160-240 cm cu o adancime de 1-1,1m.