12banner1 - Galerie Header
Caută

Catalog general - jacuzzi - echipamente

Ordonare:


Sisteme de hidromasaj pentru jacuzzi

Bazinele de hidromasaj din polipropilenă sau beton armat, construite și echipate de societatea noastră sunt echipate cu instalații de hidromasaj și masaj cu aer, montate în banchete de sezut. Bazinele sunt echipate întotdeauna cu instalații pentru un număr par de utilizatori, ( ex. , 2; 4; 6; 8 sau 12 ). În banchete – pentru un utilizator – sunt montate câte o duză de hidromasaj „maxi-jet”, în zona mijlocului, două duze de hidromasaj „mini-jet” în zona omoplaților și câte 4 duze de aer în zona de șezut. Fiecare pereche de banchete este dotată cu câte o supapă de reglaj al aerului. De regulă un set de 4 banchete sunt deservite de o pompă-jet de hidromasaj și un compresor.

Este bine de știut, că în cazul bazinelor de hidromasaj, instalațiile, respectiv pompele de jidromasaj și compresoarele trebuie montate într-un spațiu tehnic aflat în imediata vecinătate al bazinului, cu creșterea distanței dintre bazin și instalații randamentul acestora scade exponențial.Filtrare, incalzire, dezinfectie jacuzzi

Bazinele de hidromasaj, pentru o utilizare adecvată sunt dotate cu sisteme de filtrare, de încălzire și de tratare chimică.

Bazinele din polipropilenă, cele din beton armat, precum și cele prefabricate destinate utilizării publice, sunt dotate cu sisteme de filtrare cu cuarț granulat. Bazinele prefabricate familiale, au în general filtre cu cartuș.

În cazul bazinelor de hidromasaj, funcționarea este de neconceput, fără un sistem de încălzire. Bazinele de dimensiuni mici sunt prevăzute cu încălzitoare electrice, de 3 până la 18 kW,trifazice. Bazinele cu volum mai mare, sau cele publice au de regulă un sistem de încălzire cu schimbător de căldură.

Dezinfecția și tratarea chimică, ân cazul bazinelor de hidromasaj, se poate realiza, manual cu ajutorul tabletelor de clor sau a seturilor speciale pentru SPA. În cazul bazinelor mai mari, de utilizare publică, este indicată utilizarea sistemelor automate de tratare, sau al aparatelor de electroliza sării, ori a steriloarelor UV, dimensionate.Trepte, banchete jacuzzi

Însăși natura acestor tipuri de bazine, presupune dotarea lor cu banchete, acestea fiind elementele în care se montează duzele de hidromasaj și masaj cu aer. De asemenea acest tip de bazine sunt dotate cu trepte pentru ușurarea accesului, scările din inox nefiind uzuale în acest caz.

Banchetele și treptele, în cazul bazinelor din polipropilenă se construiesc tot din polipropilenă, în așa fel încât, să fie cât mai comode și estetice. În cazul bazinelor din beton armat, banchetele și treptele se pot realiza din beton sau din polistiren extrudat.

În cazul bazinelor de hidromasaj prefabricate, cuvele sunt astfel modelate, încât să rezulte banchetele de diferite forme, precum și treptele de acces.