12banner1 - Galerie Header

Catalog general - piscine - echipamente - sisteme de hidromasaj si masaj cu aer

Ordonare:


Aparate de inot contra curent

     Sistemele de înot contracurent pot fi încastrate din construcție în peretele bazinului, existând variante pentru orice tip de piscină. ( Beton finisat cu mozaic sau placat cu faianță ori căptușit cu liner, piscine din polipropilenă sau din rășini sintetice armate cu fibră de sticlă, etc.)

     Aceste tipuri de dispozitive trebuie prevăzute din faza de proiect al bazinului, corpul aparatului fiind încastrat în perete. Dacă este posibil dispozitivul va fi plasat în porțiunea de perete comun cu spațiul tehnic unde sunt montate instalațiile piscinei. Dacă acest lucru nu este posibil, se va construi un cămin separat pentru acest dispozitiv. Îndepărtarea, respectiv prelungirea conductelor de aspirație și refulare scad randamentul.

     În cazul în care se dorește dotarea unui bazin deja finalizat, cu un sistem de înot contracurent, se poate alege această variantă ce se poate monta și ulterior, fără a fi necesare modificări în structura bazinului. Dispozitivele sunt similare cu sistemele de filtrare monobloc putând fi montate pe marginea bazinului.Dispozitive de masaj cervical

     Sistemele de masaj cervical sunt dispozitive confecționate din oțel inoxidabil sau din polipropilenă, se montează pe marginea bazinului fiind alimentate cu apă prin intermediul unei pompe. În funcție de tipul și mărimea dispozitivului, acesta produce o „perdea” de apă cu lățimea ce poate ajunge până la 60 – 70 cm.  Stând în piscină sub „perdeaua” de apă ce iese din dispozitiv puteți beneficia de un efect de masaj în zona cervicală.Perete de hidromasaj

     Peretele de hidromasaj înseamnă de fapt montarea unor duze-jet de hidromasaj în peretele bazinului. Duzele se montează în perechi la diferite cote de înălțime stabilite de comun cu beneficiarul. Instalația mai presupune una sau mai multe guri de absorbție, una sau două pompe-jet de hidromasaj, precum și tubulatura și instalația electrică de comandă aferentă.

Peretele de hidromasaj se amenajează în piscine cu adîncimea maximă a apei de 1,40m sau în piscine cu adâncime variabilă, în porțiunea de bazin unde nivelul apei nu depășește această valoare.Paturi de masaj cu aer

     Dispozitivele de masaj cu aer, sunt de regulă confecționate din oțel inoxidabil și au diferite forme în funcție de locul în care se montează și de felul masajului realizat prin intermediul lor.

      Astfel, se pot realiza paturi de masaj cu aer, care se plasează într-o anumită porțiune al bazinului amenajat special în acest scop. Paturile simple sau duble – dacă sunt mai multe – se grupează într-o singură porțiune, locul pentru amplasarea compresoarelor fiind amenajat cât mai aproape de acestea. Cu cât crește distanța dintre paturi și compresoare cu atât se reduce randamentul. Gratare masaj aer 'gheizer'

     Grătarele pentru masaj cu aer se montează în radierul piscinei, în locuri unde adâncimea apei nu depășește 1,40m. La poziționarea dispozitivului se va avea în vedere – ca și în cazul paturilor de masaj cu aer – ca distanța până la compresor să fie cît mai scurtă.

Banchetele de masaj sunt de fapt niște grătare mai lungi care se pot monta atât în radierul bazinului, cât și în banchete special construite în acest scop.

ATENȚIE: 

- Aceste tipuri de dispozitive se pot monta doar în piscine construite din beton armat !

- Toate compresoarele utilizate sunt trifazice.