Cum faci comanda

 1. Alege produsele

    Navigheaza prin categoriile de produse.  Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa butonul ”Adauga in cos”.

     2. Cosul de cumparaturi

    La alegerea produselor in cos, vei fi redirectionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, poti reveni in magazin prin apasarea butonului “Continua cumparaturile”.

     3. Pentru a finaliza comanda cititi si acceptati conditiile, gasiti la “Termeni si Conditii” .

     4. Apasand  butonul “Confirma cumparaturile”  ajungi la urmatorul pas ,unde trebuie sa te autentici sau sa inregistrezi:

  • Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular.
  • Daca esti deja client, introdu adresa de email si parola in boxul din dreapta si se vor incarca automat datele pe care le-ai folosit la comanda anterioara. Daca vrei livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Autentificare”.

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare vor fi salvate pentru a fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea starea acesteia in timp real.

 

     5. Alegi Modalitatea de Livrare si Modalitatea de Plata. Valoarea totala a comenzii este afisata la finalul comenzii.

     6. Verifici datele de livrare , de facturare si apesi butonul “Finalizeaza Comanda”.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un reply automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele sunt de regula livrate in termen de 2 zile. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi. In cazul acesta veti fi contactat imediat pentru a va da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Cele mai vizitate produse