Termeni și Condiții

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Generale

Site-ul piscineanico.ro este un site comercial, proprietate a SC ANI-CO Grup SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Ani-co Grup SRL. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.piscineanico.ro implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

Accesarea site-ului piscineanico.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Ani-co Grup SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Ani-co Grup SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.  SC Ani-co Grup SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul piscineanico.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Ani-co Grup SRL. Pe site-ul piscineanico.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC Ani-co Grup SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Imaginile produselor afisate pe site pot sa difere de cel primit de client .

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Protectia datelor cu caracter personal.  Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.piscineanico.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului .Vanzator si operator al operatiunilor online este S.C ANI-CO TRADE SRL. , cu sediul in Targu Mures, strada Bd.1 Decembrie 1918, Nr.287/C. Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).

Cele mai vizitate produse