Filtre produse

Piscine din beton armat

Stoc:La comanda
 

În cazul piscinelor construite din beton armat, structura se va realiza de o societate de construcții, pe baza unui proiect. Pentru aceste tipuri de bazine, vă stăm la dispoziție cu furnizarea și montajul elementelor de legătură între piscină și sistemul de recirculare-filtrare, furnizarea și montajul instalațiilor și echipamentelor de filtrare, tratare chimică, încălzire, iluminat subacvatic, etc., precum și cu livrarea materialelor de impermeabilizare și finisaj interior. Pe lângă acestea, vă putem oferi proiect tehnic de execuție pentru piscină, cuprinzând atât proiectul de rezistență cât și cel hidraulic. De asemenea în cazul finisajelor interioare cu mozaic de sticlă, vă stăm la dispoziție cu specialiști pentru asistență tehnică.

            La fel ca și în cazul piscinelor construite din polipropilenă și aceste piscine pot fi realizate cu skimmere sau cu luciu de apă controlat prin rigolă perimetrală.

            În cazul piscinelor din beton armat cu skimmere, în momentul finalizării lucrărilor de armare și cofrare, skimmerul, piesele de traecere pentru duze, sifonul de pardoseală și corpurile pentru proiectoare se vor fixa în cofraj pentru a fi direct înglobate în beton. Din acest motiv aceste piese diferă față de cele utilizate la piscinele din polipropilenă.

            În cazul piscinelor din beton armat, cu luciu de apă controlat prin rigolă perimetrală, în loc de setul de skimmere și duze de recirculare, vor fi necesare rețeaua de conducte de alimentare a duzelor de pardoseală plasat în radierul bazinului, sifonul de pardoseală, corpurile pentru proiectoare și eventualele piese de trecere pentru duzele aspiratorului subacvaic ori duzele de aspirație și de refulare a diferitelor sisteme și aparate de hidromasaj.

            Toate piesele ce se vor îngloba în structura de beton al bazinului vor fi astfel alese încât să fie compatibile cu tipul finisajului interior ce urmează a fi făcut. Astfel există un tip de piese pentru piscinele ce urmează a fi placate cu gresie sau cu mozaic de sticlă și un alt tip pentru cele finisate cu liner.

Cele mai vizitate produse