A sosit timpul...pentru Hoteluri Wellness in Romania

 

Așa cum în mai toate zonele turistice din Europa nici nu se poate concepe hotel sau pensiune fără servicii wellness, cu piscină, jacuzzi, saună, a sosit timpul ca și noi să încercăm să ridicăm calitatea serviciilor oferite prin includerea acestor dotări în planurile de investiții pentru anul viitor.

Venind în întâmpinarea solicitărilor în acest sens, societatea ANI-CO TRADE din Tg.Mureș, specializată în construcția piscinelor din polipropilenă, cu o experiență în domeniu de 12 ani, având peste 1000 de piscine construite în țară și peste hotare, dorește să ofere proprietarilor de hoteluri și pensiuni, ce doresc să-și includă în ofertă servicii de welness, pachete promoționale de piscine, jacuzzi și bazine pentru copii.

De ce piscine din polipropilenă?

Deoarece:

- Este incomparabil mai ieftin decât o construcție similară din beton armat!
- Lucrările de construcție au o durată redusă, o piscină din polipropilenă putând fi realizată în 20-30 de zile.
- Materialele și echipamentele utilizate sunt performante, calitatea și fezabilitatea lor fiind deja verificată în
decursul anilor.
- Lucrările sunt executate de o echipă de specialiștii, cu o experiență de peste 12 ani, cu seriozitate,
profesionalism și exigență impecabilă.

Pachetele promoționale oferite cuprind o piscină și un bazin pentru copii sau jacuzzi. Dimensiunile, formele și dotările includ echipamente performante, prețurile unui pachet promoțional complet fiind cuprins între 6500 și 14.000 euro, în funcție de dimensiunile bazinelor și complexitatea dotărilor.

În decursul celor peste 12 ani de activitate ne-au fost clienți: Hotel Selena Mamaia, Hotel Germisara Geoagiu Băi Hotel Danubius Sovata, Aqua Rock & SPA Tg.Mureș,  Hotel Black Lord Tg.Mureș, Hotel Europa Sighișoara, Hotel Concordia Tg.Mureș, Complexul Balnear Expro Bazna, Pensiunea Schreiber Băgaciu, Pensiunea Casa Belvedere Cisnădioara, Pensiunea Vadrozsa Tăureni și mulți alții.

Cele mai vizitate produse