1.1.1.PISCINE DIN POLIPROPILENĂ

Acest tip de piscine se construiesc conform unei tehnologii germane din plăci de polipropilenă de înaltă calitate, cu grosimea de 6 mm, culoare albastră, stabilă față de acțiunea razelor ultraviolete și suprafață antiderapantă. Plăcile de polipropilenă sunt croite după forma piscinei ce urmează a fi construită și se asambleză prin sudură.

            Piscinele cu lungimea de până la 8 m și cu lățimea de până la 3 m se execută în atelierele societății noastre și se transportă oriunde în țară. Cele care depășesc aceste dimensiuni, se construiesc la fața locului, în săpătura deja pregătită pentru piscină.

            Aceste piscine se vor posta obligatoriu în pământ, doar cele cu formă circulară pot fi plasate suprateran, celelalte forme nefiind autoportante. La introducerea piscinelor în pământ se poate opta pentru două variante: adâncirea totală în pământ, sau îngroparea parțială ( minim 2/3 din adâncime ), caz în care de jur împrejurul bazinului se va executa un taluz de pământ cu lățimea de cel puțin 1 m. Varianta îngropării parțiale este recomandată în cazurile în care nivelul pânzei de apă freatică nu permite execuția unei săpături mai adânci.

            Pentru stabilitatea bazinului este necesară turnarea unei fundații din beton armat cu grosimea de 15 – 30cm ( în funcție de dimensiunile piscinei ), prevăzută cu cel puțin un rând de armătură. Este deosebit de important ca această fundație să fie perfect netedă și orizontală. După poziționarea bazinului pe această placă de fundație – sau finalizarea construcției la fața locului – efectuarea racordărilor la sistemul de recirculare-filtrare și încercarea acestuia, se începe umplerea cu apă și concomitent cu aceasta, turnarea de jur-împrejur, pe lângă pereții exteriori a unui strat de beton de rigidizare, cu grosimea de aproximativ 15 – 20 cm, fără armătură și cofraje. Această operație de betonare laterală se execută de către specialiștii noștrii, din materialul ( sort și ciment în saci ) pus la dispoziție de beneficiar, costul manoperei fiind inclusă în prețul piscinei.

Cele mai vizitate produse