Filtre produse

OXIGEN ACTIVE, granule

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 

Granule dezinfectante pentru piscine

- Mod de ambalare: găleți 5 kg
- Substanță chimică pe bază de monopersulfat de potasiu, utilizată pentru dezinfecția fără clor al apei din piscine și bazine de hidromasaj. Nu conține substanțe agresive.
- Dozare: În caz de tratament inițial ( la prima umplere a piscinei, sau la înlocuirea completă a apei), ori în cazul unor ploi torențiale se dozează 20 g / 1 mc apă din piscină. Pentru tratament de dezinfecție curentă se dozează săptămânal 10 g / 1 mc apă din piscină. Dezinfecția va avea efectul dorit doar la un pH al apei cuprins între 7,2 – 7,8.
- Dozajul este informativ, consumurile pot fi diferite în funcție de caracteristicile piscinei, condiții atmosferice și grad de încărcare.
- Mod de administrare: Se dizolvă cantitatea dorită într-o găleată din material plastic și soluția obținută se toarnă în apa din piscină, de preferință perimetral lângă pereții bazinului. Soluția NU se va turna direct în skimmer și nici în bazinul de compensare. Opțional se poate utiliza un dozator plutitor. Este recomandat ca după o furtună de vară, ori în caz de utilizare intensivă a piscinei, tratamentul cu OXYACTIVE să se compecteze cu un tratament pe bază de clor cu tablete de dizolvare rapidă sau cu dizolvare lentă.
- Mod de păstrare și manipulare: Se va păstra la loc uscat, răcoros și bine aerisit, în ambalajul original. Se va feri de contactul cu alte substanțe chimic. Irită pielea și ochii. În contact cu ochii, se va clăti cu apă abundentă și se va apela la un medic. Puternic coroziv. Inflamabil. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de ingerare apelați imediat la un medic și prezentați eticheta produsului.

Cele mai vizitate produse