Filtre produse

Solutie coagulanta (floculanta) AQUAFLOC

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 

Lichid coagulant (floculant)Coagularea este procesul prin care particulele fine, care trec prin sistemul de filtrare se unesc cu ajutorul acestei substanțe mărindu-și astfel volumul fiind mai ușur de înlăturat.
- Mod de ambalare: bidoane 5 Lit.
- Substanță chimică pe bază de sulfat de aluminiu. Conținut de min. 5% Al2 (SO4)3
- Mod de utilizare: Produsul se poate turna în skimmere sau se poate împrăștia pe suprafața luciului de apă. Sistemul de filtrare se pune în regim de recirculare ( nu filtrare ) timp de 4 – 5 ore, pentru ca substanța să se distribuie în mod egal, după care sistemul de filtrare se oprește dimp de minim 12 ore, pentru a permite substanței să acționeze. După aceasta, depunerile care s-au format pe fundul bazinului se vor elimeina cu ajutorul aspiratorului subacvatic. Este recomandat ca aspirarea să se realizeze direct „pe golire” adică, cu valva de selectare în poziție GOLIRE pentru ca apa absorbită de aspirator să fie eliminat direct în canalizare.
- Dozare: 200 – 250 ml / 50 mc.
- Dozajul este informativ, consumurile pot fi diferite în funcție de caracteristicile piscinei, condiții atmosferice și grad de încărcare.
- Mod de păstrare și manipulare: Se va păstra la loc uscat și rece, în ambalajul original. Se va feri de contactul cu alte substanțe chimice – poate provoca incendiu. În contact cu acizii se formează gaz toxic. Irită pielea și ochii. În contact cu ochii, se va clăti cu apă abundentă și se va apela la un medic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Cele mai vizitate produse