Filtre produse

Filtre cu cuart granulat

Stoc:La comanda
 

      O condiție esențială pentru menținerea unei ape cu calități corespunzătoare în piscine, este dotarea lor cu sisteme performante de recirculare-filtrare. Aceste sisteme sunt dimensionate în funcție de volumul bazinului și de caracterul acestuia ( privat sau public ), astfel încât să poată asigura recircularea și filtrarea întregii cantități de apă din piscină într-un ciclu de 4 – 8 ore. Perioada de funcționare a sistemului de recirculare-filtrare se va stabili astfel încât, întreaga cantitate de apă să fie trecută prin filtru de cel puți două ori la fiecare 24 ore.

      Acestă filtrare este esențială dar nu și suficientă pentru menținerea unei calități corespunzătoare a apei în piscină. Pe lângă filtrare apa va trebui și tratată cu diferite substanțe chimice.

      Este important de știut că o filtrarea apei, fără tratare cu substanțe chimice sau tratare chimică fără filtrare, nu va fi suficientă pentru obținerea unei ape cu calități corespunzătoare în piscină.

     Sistemele de recirculare-filtrare de mai jos sunt sisteme complete, care conțin: filtru cu cuarț granulat, pompa de recirculare, valva de selectare cu 6 căi, manometru, aspirator subacvatic, precum și toate racordurile, robineții și conductele aferente, cu manopera de montaj inclus.

     În cazul piscinelor cu volumul de peste 200 m³ se vor utiliza sisteme de recirculare-filtrare mai mari, sau grupuri de filtrare ce se vor dimensiona pentru fiecare caz în parte în funcție de dimensiuni, formă, caracter, grad de încărcare, etc.

Cele mai vizitate produse