Filtre produse

Jacuzzi din beton armat

Stoc:La comanda
 

Bazinele de hidromasaj, la fel ca și piscinele, pot fi construite și din beton armat și finisate cu mozaic de sticlă sau plăci ceramice. Varianta construcției din beton armat se adoptă mai ales în cazurile bazinelor de hidromasaj de dimensiuni mari sau-și forme deosebite destinate de regulă utilizării publice. La fel ca în cazul bazinelor pentru piscine, în structura de beton, în faza de pregătire a armăturilor și cofrajelor se vor monta pisele de trecere pentru duzele de hidromasaj, duzele de aer, duzele de admisie, etc. Deoarece în aceste situații sunt necesare mult mai multe elemente de trecere decât în cazul unei piscine obișnuite, care se montează într-un spațiu relativ restrâns, lucrările vor necesita pricepere și atenție deosebită.

Instalațiile utilizate la aceste tipuri de bazine sunt similare cu cele folosite în cazul celor construite din polipropilenă, cu excepția pieselor de trecere, care vor fi similare celor utilizate la piscinele construite din beton armat.

Având în vedere că aceste bazine, în majoritatea cazirilor, fac parte dintr-un grup de mai multe bazine ( SPA-uri, centre Wellness, etc.), prețurile vor fi calculate pe baza proiectului de execuție și a listelor de utilaje.

Cele mai vizitate produse