Filtre produse

Aparate de inot contra curent

Stoc:La comanda
 

     Sistemele de înot contracurent pot fi încastrate din construcție în peretele bazinului, existând variante pentru orice tip de piscină. ( Beton finisat cu mozaic sau placat cu faianță ori căptușit cu liner, piscine din polipropilenă sau din rășini sintetice armate cu fibră de sticlă, etc.)

     Aceste tipuri de dispozitive trebuie prevăzute din faza de proiect al bazinului, corpul aparatului fiind încastrat în perete. Dacă este posibil dispozitivul va fi plasat în porțiunea de perete comun cu spațiul tehnic unde sunt montate instalațiile piscinei. Dacă acest lucru nu este posibil, se va construi un cămin separat pentru acest dispozitiv. Îndepărtarea, respectiv prelungirea conductelor de aspirație și refulare scad randamentul.

     În cazul în care se dorește dotarea unui bazin deja finalizat, cu un sistem de înot contracurent, se poate alege această variantă ce se poate monta și ulterior, fără a fi necesare modificări în structura bazinului. Dispozitivele sunt similare cu sistemele de filtrare monobloc putând fi montate pe marginea bazinului.

Cele mai vizitate produse